Tomatensoep
8 porties (per portie 240 kcal/19 g eiwit)

Wat heb je nodig?
- 1 kg tomaat en 1 blik gezeefde tomaten
- 2 rode paprika’s
- 1 potje wortels
- 1 el bruine suiker
- 2 zongedroogde tomaatjes
- 2 tenen knoflook
- 1 zakje PROSource neutral
- 0,5 L kippenbouillon
- Kruiden naar wens, ik gebruikte: 1 tl oregano, 1 bosje basilicum, 2 takjes tijm, klein beetje sambal
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor en halveer de tomaten, de paprika’s in kwarten en de uien in ringen en besprenkel met de ui, tijm, zout/peper en suiker en bak 20-25 minuten in de oven.
- Blender ondertussen de bouillon en de wortel en warm samen met de overige kruiden en de gezeefde tomaten op.
- Pureer de tomaten, paprika en de uien en meng met het bouillonmengsel en laat 5 minuten koken.
Klaar is je soep!
