“Roerei” (Kcal 280/ 29 g eiwit)
Vroeger was een roerei iets voor speciale gelegenheden: maar heel af en toe kreeg je zoiets, en wat was dat genieten. Nu kun je dit ook klaarmaken met een beetje PROSource erbij zodat je door de extra eiwitten echt een boost krijgt!
Een recept dat goed te eten is bij mensen met slikklachten en mensen met een pijnlijk/loszittend gebit. Eventueel aan te vullen met een derde eitje als diegene dit op kan of met een (geroosterd) boterhammetje erbij.
Wat heb je nodig?
- 2 eieren
- scheutje melk
- een snuf peper en zout
- 1 sachet/gevuld dopje (30ml) PROSource plus
Hoe maak je het?
Zet een pan op het middelhoog vuur met een beetje olie of boter en kluts ondertussen de ingrediënten door elkaar. Giet het eiermengsel in de pan en roer met een spatel door tot het ei goed gestold is.
Zeker bij ouderen of mensen die ziek zijn is het belangrijk om het ei goed te bakken.